Utbildning för primärvården inom Region Stockholm

Alkohol och hälsa Riddargatan 1 erbjuder kostnadsfria utbildningar till primärvården inom Stockholms läns sjukvårdsområde.

Utbildarna är läkare, psykologer och sjuksköterskor som arbetar med forskning & metodutveckling och samtidigt är kliniskt verksamma på specialistmottagningen Alkohol och hälsa Riddargatan 1.

Men anledning av smittspridningen kan vi i dagsläget enbart erbjuda webbaserade utbildningar.

Utbildning på din vårdcentral

Vi skräddarsyr ofta utbildningar utifrån vårdcentralens önskemål vad gäller innehåll och längd. Allt från 1,5 timmes introduktion till halv- eller heldagsutbildning. Du är välkommen att skicka en intresseförfrågan samt förslag på tid och datum via e-post: olle.wiklund@sll.se

Endagsutbildning i 15-metoden

Vi erbjuder endagsutbildningar i 15-metoden på Alkohol och hälsa, Riddargatan 1. För att underlätta implementeringen på din vårdcentral är det en fördel att anmäla ett helt team, men självklart är du som enskild medarbetare lika välkommen!

Kursen är kostnadsfri för anställda inom Region Stockholm (uteblivande faktureras 1 500 kronor + moms). Personal från andra regioner är välkomna i mån av plats (kursavgift 1 500 kronor + moms). 

Nästa utbildningstillfälle:
Mer information kommer

Yrkesspecifik fortbildning

Vi ger löpande yrkesspecifik fortbildning, till exempel i samband med allmänläkardagar eller via sjuksköterske- eller ST-nätverk. Välkommen med intresseförfrågan via e-post: olle.wiklund@sll.se

För dig som jobbar inom företagshälsovården

Vi erbjuder utbildning i 15-metoden för dig som jobbar inom FHV och arbetsliv. Till utbildningen i 15-metoden >>